Све категорије

ВхатсАпп Мессенгер: 0086-18975837722

Е-маил: [емаил заштићен]

профил компаније

Почетна> O nama > профил компаније

Ко смо ми
Ко смо ми

Хунан Месиан Сафети Тецх Цо.Лтд је приватни произвођач и извозник личне заштитне опреме више од 10 година. Као професионални произвођач и добављач ЛЗО у Кини, наша фабрика има 5 модерних производних линија, 800 машина за плетење и укупно 200+ запослених. Производни капацитет прелази 300,000 десетина месечно. Компанија је добила сертификат у систему управљања квалитетом, као што су ИСО9001, ТУВ.

Месиан Сафети је посвећен производњи висококвалитетних и исплативих радних рукавица, које укључују рукавице од латекса, рукавице од нитрила, ПУ антистатичке рукавице, ПВЦ рукавице, ХППЕ рукавице отпорне на резове и ТПР рукавице против удара. Производи имају ЦЕ, АНСИ сертификат и широко се примењују у различитим областима као што су општи рад, пољопривреда, аутомобили, грађевинарство, производња, нафта и гас, метал и челик итд.

Our gloves are widely exported to 80+ countries such as Australia, Thailand, Germany, North Korea, Russia. And enjoy a high reputation in the world market.

Customers from all over the world are warmly welcomed to contact us for future business relationships and mutual success.

Вруће категорије